MITRAKA

Moja ETA

www.meinETA.at – Vaša brezplačna komunikacija preko internetne platforme

platforma meinETA

S pomočjo velikega upravljalnega dotikovnega ekrana, ki se nahaja na vašem kotlu vam omogočamo enostavno in prijazno upravljanje z napravo. Upravljanje se izvaja s sistemom slikovnih ikon, ki se pojasnjujejo same po sebi.

Preko sistema internetne platforme meinETA, ki je za lastnike kotlov z regulacijo TOUCH brezplačen, lahko enako kot z neposrednim upravljanjem z dotikovnim ekranom preko internetne povezave dostopate do vašega kotla in ga upravljate na daljavo, enako kot da bi ukaze vnašali preko dotikovnega ekrana.

S sistemom meinETA ste lahko 24 ur na dan povezani v sistem vašega kotla in preko daljave upravljate z njim, ne da bi za to morali v vašo kotlovnico. Ob takšnem načinu upravljanja se lahko osredotočite na lepe stvari v vašem življenju in udobno zleknjeni v naslonjaču uživate v toplini vašega doma.

Vse kar potrebujete je internetna povezava, pametni telefon, tablični PC ali osebni računalnik. Enostavno se prijavite na internetno stran www.meinETA.at in povezani boste z vašim kotlom in njegovim zaslonom na dotik. Ob vzpostavljeni povezavi lahko enostavno kontrolirate: npr. delovanje vašega kotla, zalogo pelet v letnem zalogovniku (peletni kotel), nastavitve in trenutni status kotla ali vnesete spremembe ogrevanja glede na vaše želje.

V času vožnje na dopust lahko z vašim telefonom (kot npr. HTC, Samsung, Sony Ericcson, LG, ipd.) ali iOS (Apple) enostavno preverite, če je kotel izklopljen. Na poti domov lahko ponovno vklopite ogrevanje in ko pridete domov, je vaš dom prijetno topel.

Vse deluje izredno enostavno. Prijavite se z vašim uporabniškim imenom (ki vam ga posreduje vaš prodajalec) in že so vam dostopne vse informacije, kot npr. status kotla, temperatura bojlerja sanitarne tople vode, prikaz stanja ogrevne vode ali akumulatorja tople vode, kakšna je zunanja temperatura. Stanje vašega kotla imate na ta način 24 ur pod kontrolo.

Vsi kotli ETA z dotikovnim ekranom so izvedeni s priključkom za kontrolo preko internetne povezave. Za kontrolo delovanja vašega kotla nimate nobenih dodatnih stroškov. Glede na to, da je kotel že serijsko opremljen s sistemom meinETA je vse kar potrebujete LAN vtičnica ali sistem prenosa internetne povezave s sistemom ETA Freeline. Po registraciji preko strani www.meinETA.at prejmete vaše osebno geslo in že lahko vzpostavite povezavo z vašim kotlom.

Za delovanje sistema meinETA potrebujete:

  • širokopasovni internetni priključek – najbolje z neomejenim dostopom,
  • pametni telefon z zaslonom na dotik in podporo za omrežje z operacijskim sistemom android (HTC, Samsung, Sony Ericcson, LG itd.) ali iOS (Apple),
  • ali osebni računalnik, s katerim lahko dostopate preko vseh brskalnikov, ki podpirajo HTML 5, kot na primer Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome, Internet Explorer 9.

Povsem samoumevno je, da so vsi vaši podatki zaščiteni, zato se vam ni treba bati, da bi se kdo od nepovabljenih okoristil z vašimi podatki.

Prepričajte se o prednostih našega daljinskega nadzora s klikom na www.meinETA.at, ki vam ponuja fleksibilnost, inteligenco in komfort, vse v enem.

Oglejte si demonstracijski video in se prepričajte o prednostih sistema daljinskega nadzora meinETA.

Več informacij ...
 
Stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Nastavitev lahko naknadno spremenite.
Več o politiki zasebnosti Z uporabo se strinjam Z uporabo se ne strinjam