MITRAKA

Fröling individualni energijski kontejnerski sistemi Energy Box

individualni energijski kontejnerski sistemi Energy Box

Sistemi energijskih kontejnerjev Energy Box Fröling so idealna rešitev prilagojena vašim zahtevam. Energ Box omogoča individualno načrtovanje in s tem skoraj neomejene možnosti namestitve prilagojene vašim zahtevam.

Energy Box je primeren za namestitev kotlov Fröling TX, Turbomat in Lambdamat.

 individualni energijski kontejnerski sistemi Energy Box individual

Z inženirskim načrtovanjem vam zagotavljamo paketno rešitev celotnega sistema kotlovnice, sistema razdelbe tople vode, zalogovnikov tople vode, skladišča za gorivo in po potrebi sistema polnjenja zalogovnika z lesnim gorivom, ki je kompatibilen z opremo Fröling.

Osnova Energy Box-a je armirano betonska konstrukcija, v katero je vgrajena kompletna oprema Froeling.

Primeri možne izvedbe sistema energijskega kontejnerja Fröling - Energy Box:

Moč sistema do 250 kW

Rešitev sistema Individualnega kontejnerja Energy Box s kotlom TX 150 / 250 z dvojno krožno odvzemno napravo z vzmetnimi rokami. V kolikor bi želeli povečati moč sistema Energy Box, lahko to storite kadar koli s prigraditvijo drugega kotla TX 150 / 250 in transportnega polža za drugi kotel. V tem primeru vmesni transportni polž odpade. Polnjenje zalogovnika se opcijsko izvede s transportnim sistemom Fröling tip BFSV za vertikalnitransport lesnega goriva.

individualni energijski kontejnerski sistemi Energy Box

Moč sistema do 500 kW

Na osnovi individualnega snovanja je možno izvesti namestitev dveh kotlov TX 250 v tem primeru z razširitvijo prostora za zalogo goriva in prostora kotlovnice za namestitev akumulatorjev tople vode.

individualni energijski kontejnerski sistemi Energy Box

Moč sistema do 1000 kW

Na osnovi individualnega snovanja je možno izvesti namestitev kotla Turbomat 320 kW v kombinaciji s kotlom Turbomat 500 s sistemom krožnih vzmetnih krožnih sojemal tip FBR ali zglobnih vzmetnih rok tip GKA za odvzem goriva iz zalogovnika. Kot gorivo se lahko uporabijo lesni sekanci, žagovina, oblanje ali peleti.

energiebox_individual1000kw

Več informacij ...
Stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Nastavitev lahko naknadno spremenite.
Več o politiki zasebnosti Z uporabo se strinjam Z uporabo se ne strinjam