Weishauptove toplotne črpalke zrak/voda (WWP L A) za zunanjo postavitev

Pri prostorski stiski v hiši je toplotna črpalka na zrak/vod za zunanjo postavitev idealna rešitev. Toplotna črpalka se namesti v zunanjem predelu. Sesa zrak in prenese toploto na hladilno sredstvo, ki ga dalje prečrpa na zahtevan temperaturni nivo.

 

            d24eb5c1 83fc 4ea6 9409 a394a06758f0 cf0d6a44 92ec 4549 bdde ee532e1a8fe4 1ffea75f 2d75 40b7 884f 5a5943ac272e

 

Postopek zajemanja zraka kot vir toplote je enostaven: za zanesljivo obratovanje je potreben samo električen priključek.

Odličen energijski izkoristek: Weishauptove toplotne črpalke generirajo iz ene kilovatne ure el. toka od tri- do štiri-kratno količino ogrevalne energije. To je zelo učinkovito. Za nadomestek obstoječih ogrevalnih kotlov ali dogradnjo v starogradnjah brez ploščatega grelnega telesa obstajajo visokotemperaturne izvedbe, ki omogočajo temperaturo predtoka do 75 °C.

Varna oskrba s toploto: Weishaupt toplotna črpalka zrak/voda za zunanjo postavitev ogreva zanesljivo, tudi pri temperaturah -25°C pod ničlo.

Udobno tiho delovanje: Weishauptove toplotne črpalke obratujejo zelo tiho. Kompresorji in ventilatorji so zaradi izolacije vibracij in posebno obliko komaj slišni. Zaradi tihega delovanja je dovolj le 5 m odmika od naslednje hiše.

Tudi za hlajenje: ker delujejo toplotne črpalke kot obrnjen hladilnik, se lahko z ustreznim priborom prilagodi za hlajenje stavb. Ves pribor, od črpalk do sobnega termostata, lahko dobite pri Weishauptu.

Celovita toplotna oskrba: toplotna črpalka skrbi tudi za toplo vodo v hiši.

Dolga življenjska doba: kakovostni materiali, prefinjena tehnika in močna konstrukcija zagotavljajo odpornost proti vremenskimi vplivi ter desetletja trajajoče zanesljivo obratovanje.

Možnost subvencije: Weishaupt toplotne črpalke so zelo učinkovite in zaradi tega obstaja možnost subvencije. Katere subvencije pridejo v poštev pri Vašem primeru, si lahko ogledate na podatkovni bazi financiranja.

 

Več informacij ...